BOUNTY IN EEN GLAASJE


Tijd

20 min

Porties

2

Ingrediënten

  • Havermout of havermeel 80 gr (of gebruik havermeel)
  • Kokosmelk 17% vet 2 el (dit is een dikke substantie kokosmelk, ik gebruik uit een klein pakje ‘Kokosmelk van AH 17%)
  • Havermelk 200 ml
  • Maple siroop 2 tl
  • Kokosrasp 2 el

Voor de garnering:

  • 8-% pure chocolade 20 gr
  • Kokosolie niet gesmolten 1/2 tl
  • Kokosrasp hoeveelheid naar smaak

Bereiding

Als je havermout gebruikt, pureer je het havermout fijn met een pureerbakje.

Doe het havermeel in een schaaltje en voeg alle andere ingrediënten toe en roer door. Verdeel over twee glaasjes. Strooi hier wat kokosrasp over.

Voor de garnering: Voor de garnering: Smet de chocolade samen met de kokosolie met intervallen van 30 sec in de magnetron of au-bain-marie. Verdeel de chocolade over beide glaasjes en laat afkoelen.

Tip: geen zin om chocolade te smelten? Hak de chocolade gewoon in stukjes en garneer de havermout er mee.