BLAUWE BESSEN CHEESECAKE OP TOAST


Tijd

15 min + 20 min oventijd

Porties

2

Ingrediënten

  • Boterhammen 2 st (ik gebruik glute vrije boterhammen van het merk Schär)

Voor de cheesecake:

  • Diepvries blauwe bessen 2 el (of ander diepvriesfruit)
  • Roomkaas light 1 el
  • Kwark 1 el
  • Ei 1 st
  • Vanille extract 1 tl
  • Poedersuiker 1 tl

Bereiding

Verwarm de oven op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Voor de cheescake topping: doe alle ingrediënten behalve de blauwe bessen in een schaaltje en klop alles goed los met een garde. Zorg dat alle klontjes weg zijn. Voeg nu de bevroren blauwe bessen toe en roer door. Als je de blauwe bessen een klein beetje laat ontdooien en je daarna alles door roert, krijg je een paarse kleur cheesecake topping.

Besmeer de boterhammen met de cheesecake topping en bak de broodjes 20 min in de oven.