COURGETTE GEITENKAAS IN TOMATENSAUS


Tijd

20 min + 25 min oventijd

Porties

2

Ingrediënten

  • Courgette 2 st
  • Passata fijn gekruid 700 ml (ik gebruikte de biologische van AH)
  • Geitenkaas 100 gr (ik gebruik geitenkaas rondjes)
  • Pijnboompitten 2 handjes

Bereiding

Verwarm de oven op 180 graden.

Giet de passata in een ovenschaal. Maak plakken van de courgette met behulp van een dunschiller. Ik gebruik niet het binnenste gedeelte voor de rolletjes. Het binnenste gedeelte snij ik in kleine stukjes en leg ik in het midden van de pan.

Rol de courgette plakjes tot een rolletje en leg ze allemaal in de passata. Tip: geen zin om rolletjes te maken? Snij de courgette gewoon in reepjes.

Verbrokkel de geitenkaas over de ovenschaal. Bak het gerecht 25 min in de oven. Serveer met de pijnboompitten. Serveer de courgette met volkoren pasta.