BLADERDEEG COURGETTE SCHUITJES


Tijd

10 min + 20 min oventijd

Porties

4

Ingrediënten

  • Courgette 1 st (je kan ook kiezen voor groene asperges)
  • Bladerdeeg 4 plakken (ontdooid)
  • Geitenkaas 100 gr (ik gebruik geitenkaas rondjes)
  • Ei 1 st (losgeklopt met een snufje zout)

Bereiding

Verwarm de oven op 210 graden.

Halveer de courgette. Snij hem vervolgens weer door de helft. Je hebt nu 4 gelijke stukken. Snij ieder stuk in reepjes.

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de bladerdeeg met de plakkant naar boven op de bakplaat. Leg de courgette reepjes van 1/4e courgette op het bladerdeeg in het midden. De reepjes liggen in het verlengde van de hoeken van het bladerdeeg.

Verkruimel 25 gram geitenkaas over de courgette en vouw het bladerdeeg dicht. Bestrijk het bladerdeeg met het losgeklopte ei.

Bak de bladerdeeg schuitjes 20 min in de oven.