BROODJE VEGA VISBURGER MET REMOULADE SAUS


Tijd

20 min

Porties

4 burgers

Ingrediënten

  • soFish burger 4 st
  • Hamburger broodje 4 st (gesneden en aan snijkant eventueel kort gegrild)
  • Krop sla 1 krop
  • Snack komkommer 4 st (in dunne schuine plakjes gesneden)

Voor de remoulade saus

  • Dille 15 gr (fijngesneden, niet de steeltjes)
  • Sjalotje 1 st (fijngesneden)
  • Kappertjes 3 tl (fijngesneden)
  • Augurk 2 grote (fijngesneden)
  • Kwark 250 gr
  • Mosterd 1,5 tl
  • Honing 1 tl

Bereiding

Grill de soFish burger krokant op de BBQ.
Voor de saus: doe alle ingrediënten bij elkaar en breng op smaak met zout en peper. Hoe kleiner de groentes gesneden zijn, hoe beter de smaak.

Beleg het broodje met wat sla en de burger. Smeer daarop de saus en garneer met de komkommer.