MEXICAANSE BBQ SALADE


Tijd

10 min

Porties

4 porties (als bijgerecht)

Ingrediënten

  • Avocado’s 2 st
  • Tomaten 8 st
  • Koriander 1 bosje (fijngesneden)
  • Mais 150 gr (afgespoeld en uitgelekt)
  • Limoen 1 st (alleen het sap)

Bereiding

Halveer de tomaten horizontaal. Gril de tomaten in een paar minuten goudbruin op de bbq.

Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schep met een eetlepel het vruchtvlees in een keer uit de schil. Leg de platte zijde op je snijplank en snij iedere helft in 4 plakjes. Grill de plakjes aan beide zijde in een paar minuten goudbruin op de bbq.

Leg de gegrilde groentes op een schaal samen met de mais. Breng op smaak met het limoen sap, wat zout en peper en koriander. Tip: gebruik eventueel fijngesneden rode peper