RUDOLF RIJSTWAFELS ZOET EN HARTIG
Tijd
5 min voor 2 stuks
Porties
Meerdere porties
Ingrediënten
- Zoet: 100% pindakaas 1/2 tl + 1 rozijn + 1 rode chocolade M&M of Smartie + 2 x gluten vrije pretzel* + mini rijstwafel**.
- Smeer geitenkaas 1/2 tl + 1 rozijn + 1 rode chocolade M&M of Smartie + 2 x gluten vrije pretzel + mini rijstwafel.
* Ik gebruik de pretzel van het merk Schär (salinis) te koop bij AH. Ligt in het gluten vrije schap.
** Ik gebruik de mini rijstwafels van het merk Bio today (mini rolls). O.a. te koop bij Jumbo.
Bereiding
Besmeer de rijstwafel met de pindakaas of geitenkaas. Plak de twee pretzels aan de bovenkant van de rijstwafel. Snij de rozijn in 2 of 4 stukjes. Plak 2 stukjes als ogen op de rijstwafel. Plak de M&M of Smartie in het midden als neus.
Tip: gebruik i.p.v. een M&M/Smartie een gedroogde cranberry of granaatappelpitje.
Tip: gebruik i.p.v. een mini rijstwafel een blini of een poffertje of mini pannenkoek. Een rond toastje kan ook!
