STICKEY CASHEWNOTEN MET HONING EN ROZEMARIJN
Tijd
10 min
Porties
Meerdere porties
Ingrediënten
- Cashewnoten 200 gr
- Rozemarijn takjes 5 takjes
- Honing 2 tl
- Kokosolie 2 tl
- (Zee)zout hoeveelheid naar smaak
Bereiding
Rooster de cashewnoten ongeveer 5 min in een droge koekenpan. Blijf tijdens het bakken goed roeren. Als de noten beginnen te geuren, verlaag je de temperatuur. De noten zullen nu goudbruin gaan kleuren. Haal de uit de pan.
Voeg de cashewnoten toe en roer alles door. Leg een stuk bakpapier op een bordje klaar. Je kan het ook gewoon in een schaaltje doen maar het plak wat meer.
Risp de takjes van de rozemarijn en snij fijn. Bak de fijngesneden rozemarijn enkele minuten samen met de koning en kokosolie. Haal de noten uit de pan en leg op het bakpapier. Bestrooi met wat zout en laat alles goed afkoelen.
