ASPERGE SEIZOEN

Het witte en groene goud van Nederland!

De groene asperges groeien boven de grond en de witte onder de grond. Wist je dat er ook een asperge bestaat in een paarse kleurvariant? De asperge bevat veel voedingswaarden, zoals o.a. magnesium, kalium, fosfor en de vitamines B1, B2, B6 en C. De groene variant bevat overigens meer vitamine C dan de witte!  De witte asperges moet je altijd even schillen. De groene kan je ongeschild eten, maar snij altijd de kontjes van de asperges af van ongeveer 2 - 3 cm. 


TAGLIATELLE MET WITTE ASPERGES EN ZONGEDROOGDE TOMATEN

PASTA MET WITTE ASPERGES 
EIERSALADE EN CASHEWNOTEN

WITTE ASPERGE OVENSCHOTEL
MET KWARK

GROENE ASPERGES MET BROCCOLI EN HALLOUMI

WITTE ASPERGES MET EIERSALADE EN CASHEWNOTEN

PASTA MET GROENE ASPERGES EN
GEITENKAAS

COUSCOUS MET GROENE ASPERGES
EN FETA